Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vesti

 • 366x500_Gillette_web_1.png 17. 09. 2018.

  Gillette nagrade za najvernije potrošače

  Uspešno je završen nagradni konkurs koji je naša kompanija pokrenula u saradnji sa trgovinskim lancem Gomex.

  Fotografije ili video zapise sa heštegom #GilleteDrivesMe korisnici Instagrama su postavljali do prvog septembra. U uži izbor je ušlo 140 postova koji su na najzanimljiviji način prikazali korišćenje proizvoda iz Gillette asortimana. Deset najboljih prema odluci komisije, nagrađeno je Gomex i Gigatron vaučerima, GoPro kamerom, Huawei telefonima i Dronom DJI Spark.  

  „Zadovol...

 • 20180911_114231.jpg 16. 09. 2018.

  Izgradnja Hale 5 u CDLC u Dobanovcima

  Izgradnja nove hale u CDLC u Dobanovcima je u toku. Ovaj višenamenski objekat će se sastojati iz dve celine – jednu će činiti kancelarijski prostor koji će se prostirati na ukupnoj neto površini od 3,314 m2. Skladišni prostor će zauzimati znatno veću površinu, od ukupno 12, 843 m2.

  Površina obuhvata UP (urbanistički projekat) koji je radio Nelt Co na preko 60 hektara. Na ovom prostoru se nalazi 4 hala, upravna zgrada, restoran, benzinska pumpa, prijavnica, perionica, parking...

  A ...

 • untitled1.png 10. 09. 2018.

  Nelt u top 500 kompanija Centralne i Istočne Evrope

  Međunarodna kompanija za kreditno osiguranje, Coface, objavila je listu najvećih kompanija u Centralnoj i Istočnoj Evropi, rangirajući ih prema kriterijumima kao što su promet, broj zaposlenih, pokrivenost tržišta i sl. Nelt se našao na 315. mestu.

  Pored naše kompanije, u 10 kompanija iz Srbije koje su rangirane na ovoj listi, nalaze se Elektroprivreda Srbije (EPS) Naftna Industrija Srbije (NIS), Fijat Krajsler automobili (FCA), Delez, Merkator, Telekom Srbija, Srbijagas, Smederevska ž...

 • 3_79370.jpg 07. 09. 2018.

  Nelt na P&G svetskom prvenstvu u fudbalu

  Fudbalska ekipa naše kompanije, Nelt P&G Serbian Eagles, ove godine je treći put učestvovala na Procter & Gamble svetskom kupu u fudbalu i osvojila prvo mesto u delu takmičenja za Challenge kup. U celokupnoj muškoj konkurenciji su učestvovale 32 ekipe sa različitih krajeva sveta, a prvo mesto u glavnom takmičenju pripalo je ekipi iz Hrvatske. Ovogodišnji, dvadeset peti kup, naš principal je organizovao u Vroclavu, u Poljskoj.
   

  Takmičenje u velikom fudbalu, koje se organizuje po prav...

 • FB_post_02.png 23. 08. 2018.

  Jedan dan na poslu timom iz sektora održavanja

  Svakog dana, širom  Srbije, na put do kupaca i poslovnih partnera kreće više od 900 vozila kompanije Nelt. Veliku odgovornost za bezbednu vožnju nosi tim zadužen za održavanje vozila, koji čini 30 zaposlenih. Pokušaćemo da vam približimo delić atmosfere iz Neltovog servisa motornih vozila u Beogradu.

  Dočekuje nas najmlađi član tima, Milutin Vučković, administrativni asistent. On ima 23 godine, već dve godine radi u Neltu i o svom razvojnom putu kaže:

  Prvo sam bio angažovan u Neltu ...