Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vesti

 • veet_logo_370_370.png 10. 02. 2019.

  Nelt distribuira Veet u Srbiji

  Nelt je otpočeo distribuciju Veet proizvodnog asortimana na teritoriji Srbije od 1. februara. 

  Veet je brend kompanije Reckitt Benckiser sa kojom Nelt već ima dugogodišnju uspešnu saradnju. Neltovom postojećem distributivnom portfoliju iz oblasti zdravstvene nege, koji obuhvata Durex i Scholl, ovog februara pridružen je i Veet.

  Poznat i pouzdan Veet asortiman sadrži depilacioni program namenjen ženama. Nastao je pre više od 100 godina kao prvi brend u ovom segmentu nege i lepote, a...

 • fb.png 01. 02. 2019.

  NEP4: Paul Murray otvorio program u novoj godini

  Nakon programske pauze u januaru, NEP polaznici su se vratili u „školske klupe“ spremni da usvajaju još novih znanja! Drugo polugodište jednogodišnjeg edukativnog programa koji organizuje naša kompanija u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 Hub počelo je radionicom koju je vodio Paul Murray.

  Ovaj glumac, reditelj i pedagog iz Britanije, održao je intenzivnu radionicu pod nazivom „Improvizovani performans“ i inspirisao učesnike.

  „Bilo je bilo jedinstveno iskustvo, kako u pogled...

 • IMG_06864d070a7d6b010de0be1641e27549_V_Copy.jpg 31. 01. 2019.

  Četvrta akcija "Srce na teren"

  Interna akcija zaposlenih u kompaniji Nelt pod nazivom „Srce na teren“ organizovana je poslednjeg dana januara. Četvrti put, zaposleni u menadžmentu, distribuciji i dostavi proveli su zajednički radni dan na terenu. U duhu Brige o ljudima, jedne od ključnih vrednosti Nelta, ovom akcijom se naročito podstiče otvorena komunikacija, timska saradnja i motivacija.

  Ovo je bila jedinstvena prilika da se više od 70 zaposlenih u menadžmentu upozna sa drugačijim radnim okruženjem, dnevnim zadaci...

 • IMG_3766b2e21fc3c11ad7e10561bc760089_V.jpg 14. 01. 2019.

  WMS G.O.L.D. implementiran u Neltu u Kraljevu

  U regionalnom distributivnom centru kompanije Nelt u Kraljevu uspešno je implementiran sistem za upravljanje skladišnim  operacijama WMS G.O.L.D.

  WMS G.O.L.D. Stock, softver za upravljanje procesima u skladištu, omogućava optimizaciju i maksimalnu iskorišćenost svih skladišnih resursa. Povezan je sa sistemima SAP i TMS- Sky Track, čime se postiže veća efikasnost u realizaciji logističkih zadataka.

  Realizacijom ovog projekta stvoreni su dodatni preduslovi za uspostavljanje saradnji ...

 • vet_studenti.png 11. 01. 2019.

  Poseta studenata Beogradske politehnike Neltu

  Studenti visoke škole strukovnih studija „Beogradska politehnika“, koji na drugoj godini studija pohađaju predmet logistika, posetili su sedište kompanije Nelt u Dobanovcima. Cilj posete je upoznavanje sa savremenim trendovima u biznisu i primenom novih tehnologija u realnom sektoru logistike.

  Mladim gostima su predstavljeni ključni podaci iz našeg poslovanja kako bi saznali osnovne informacije o kompaniji Nelt, složenom domaćem ali i internacionalnom sistemu. A kako bismo ih uputili ...