Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

07. 05. 2019.

Prijave za Dobar start V su u toku

Konkurs za polaznike petog jubilarnog ciklusa programa Dobar start, pod sloganom „Pređi na sledeći nivo“ je otvoren. Diplomci i studenti završnih godina osnovnih i master studija imaju priliku da se prijave do 6. juna putem sajta Infostud.com ili slanjem radne biografije na adresu posao@nelt.com.

Po završetku procesa selekcije, polaznike očekuje osmomesečni plaćeni program u cilju obuke za poziciju Key Account Manager u kompaniji Nelt.

Pažljivo koncipiran trening program podrazumeva rad na nekoliko pozicija u okviru sektora prodaje i sticanje znanja kroz rad sa mentorima, putem job shadowing-a, kao i kroz formalne treninge i radionice. Sistem pomeranja kroz organizaciju omogućava razumevanje odgovornosti svake pojedinačne pozicije, lakše prilagođavanje poziciji koja sledi i što je najbitnije, sticanje šire slike o ukupnom funkcionisanju prodaje u velikom poslovnom sistemu. U svakoj fazi programa vrši se adekvatna procena stručnih znanja.

Plaćeni program „Dobar start“ je pokrenut 2015. godine sa ciljem da mladim, uspešnim i ambicioznim studentima i diplomcima omogući da razvijaju svoje poslovne veštine u oblasti prodaje i tako se specijalizuju za rad na poziciji Key Account Manager-a. Do sada, nakon završenog programa, više od 90 posto učesnika je dobilo priliku za stalno zaposlenje u kompaniji Nelt i sada je deo Neltovog prodajnog tima.