Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

14. 05. 2019.

Polaznici NEP4 u tradicionalnoj poseti Neltu

Tradicionalna poseta kompaniji Nelt održana je 10. maja kao vid upoznavanja studenata sa Nelt Grupom i poslovanjem ovog internacionalnog poslovnog sistema. Nelt edukativni program je pokrenut 2014. godine kao rezultat saradnje kompanije Nelt, Nove Iskre i Galerije 12 Hub. Do danas, oko 70 polaznika je uspešno završilo ovaj edukativni program. 

Predstavnici kompanije Nelt su i ovog proleća ugostili mlade polaznike NEP4 i za njih pripremili informativne i edukativne prezentacije, uz obilazak kompanijskog centralnog distributivno-logističkog centra u Dobanovcima.   

Dobrodošlicu je poželeo Marko Milanković, menadžer korporativnih komunukacija Nelt Grupe, prezentacijom poslovanja, uz poseban osvrt na viziju i kompanijske vrednosti. U skladu sa interesovanjima grupe, organizovane su dve tematske prezentacije, od kojih se jedna odnosila na komunikacijske aktivnosti Grupe, sa akcentom na zvanične digitalne kanale, a druga na Neltove aktivnosti u cilju očuvanja životne sredine, kako u domenu reciklaže, tako i u domenu kontrolisane emisije gasova. Pre obilaska skladišta i intermodalnog terminala, organizovana je simulacija razgovora za posao. Tom prilikom su učesnici iz prve ruke dobili korisne savete i uvid u to kako treba da izgleda uspešan intervju.

Interesovanje polaznika tokom ove posete je još jednom potvrdilo da je jedinstveno partnerstvo kompanije Nelt i organizacija civilnog društva iznedrilo edukativni program koji mladima u Srbiji otvara prostor za kreativno i profesionalno samoostvarenje.

Polaznici četvrte generacije Nelt edukativnog programa nastavljaju da otkrivaju drugu stranu znanja, kako je i najavljeno ovogodišnjim programskim sloganom.

Više o programu NEP.

 

Galerija