Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

03. 07. 2019.

Početak distribucije Ribella proizvoda u Srbiji

Kompanija Nelt je prvog jula otpočela distribuciju proizvoda brenda Ribella na teritoriji Srbije.

Ribella prehrambeni program koji distribuira Nelt, obuhvata Hummus namaz sa osnovom od leblebije, tahinija, limunovog soka i belog luka, Fresh Pâté sveže namaze od od lososa, tune i pilećeg belog mesa i Tunino polutrajne suhomesnate posne proizvode od čistog mesa tune.

DTD Ribarstvo DOO Bački Jarak je kompanija sa dugom tradicijom, koja se bavi poljoprivredom, proizvodnjom riblje hrane, uzgojem, preradom i distribucijom ribe i proizvodnjom polugotovih jela, ribljih pašteta i biljnih namaza. Postoji od 1952. godine, a pod današnjim imenom posluje od 1978. godine. DTD Ribarstvo je 2006. privatizovano i postaje vodeći distributer robe u Srbiji. Od tada do danas kompanija radi na konstantnom unapređenju ponude svojih proizvoda, širenju prodajne mreže i pristupanju novim tržišnim segmentima. Kompanija je 2011. otvorila Fabriku za preradu ribe i plasirala brend Ribella. Ribella proizvodi danas se prodaju u 10 zemalja Evrope.

Misija brenda je da obezbedi brze, jednostavne i hranljive proizvode i obroke, kao i da pomogne našim potrošačima da unaprede svoje navike u ishrani, nudeći im zdraviju alternativu, ali bez kompromisa u ukusu.

Za više informacija posetite www.ribella.net