Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

08. 11. 2019.

Neltu nagrada za vrhunski logistički projekat godine

Na ovogodišnjoj konferenciji Srpske Logističke Asocijacije kompaniji Nelt je dodeljena nagrada "Vrhunski logistički projekat godine" za  implementaciju SymphonyRetailAI alata kojim se obezbeđuje automatsko upravljanje zalihama.
 

Nagradu je primio Vuk Mijanović, menadžer logistike Nelta u Srbiji koji je ovom prilikom izjavio: „U Neltu se kontinuirano radi na uvođenju novih tehnologija u cilju unapređenja procesa i operacija lanca snabdevanja i logističkih usluga. Uspešna realizacija nagrađenog projekta rezultat je timskog rada i jedne izuzetne saradnje sa kompanijom Symphony koja traje već 15 godina. Kada imate partnera koji vas razume i prepoznaje vaše potrebe, onda je uspeh neminovan. Meni je pripala čast da primim nagradu ali zasluge za ovo idu kolegama iz sektora planiranja zaliha iz tehnologije skladištenja  koji već godinama ulažu svoju energiju i požrtvovano rade na razvoju lanca snabdevanja. Pored SymphonyRetailAI alata za automatsko upravljanje zalihama, tim je radio na integraciji mreže uvođenjem Symphony WMS G.O.L.D Stock softvera na RDC lokacije i implementaciji glasovnog vođenog rada u celom region”.
 

Osma godišnja regionalna konferencija Srpske Logističke Asocijacije održana je 5. novembra 2019. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Na konferenciji je učestvovalo oko 400 vodećih logističkih stručnjaka iz celog regiona a  više desetina izlagača predstavilo je svoja rešenja za unapređenje logističkih procesa.

Galerija