Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

12. 11. 2019.

Nelt Grupi nagrada za najviši stepen društvene odgovornosti

Na ovogodišnjoj svečanosti uručenja regionalne nagrade Biznis Partner Plus, Nelt Grupi dodeljeno je priznanje za  „Najviši stepen društvene odgovornosti i brige o lokalnoj zajednici“. Po mišljenju stručne komisije, ova nagrada je rezultat izuzetnog doprinosa Nelt Grupe i podsticaja u realizaciji projekata usmerenih na edukaciju i usavršavanje mladih, kao i podršku u inovativnim projektima u oblasti kulture.
 

Nagradu je ispred Nelt Grupe primila Nada Stamatović, specijalista za korporativne komunikacije. Čestitajući organizatorima na 25 godina postojanja, zahvalila se svima koji su prepoznali i nagradom dodelili priznanje Neltu za aktivnosti koje sprovodi sa ciljem da doprinese boljitku lokanih zajednica na svim tržištima na kojima posluje.
 

Nagradu BIZNIS PARTNER ustanovila je kompanija Mass Media, 1995. godine pod sloganom „U biznisu, kao i u životu, najvažniji je partner“ sa ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima, čvrstim etičkim normama, društvenom odgovornosti, poštovanju zaposlenih i odličnim poslovnim rezultatima. Svečanosti je prisustvovalo preko 300 zvanica - laureati i njihovi gosti, brojni ugledni privrednici, predstavnici vlade, članovi diplomatskog kora, ličnosti iz javnog i kulturnog života u regionu i  predstavnici medijskih kuća. 
 

Stručna komisija odlučivala je o nagradama u sastavu  Emeritus Prof. dr Ilija Ćosić, Fakultet tehničkih nauka u Novom  Sadu (predsednik), Prof. dr Dobrivoje Mihajlović, Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, Prof. dr Tihomir Vranešević, Ekonomski fakultet u Zagrebu, Prof. dr Slobodan Aćimović, Ekonomski fakultet u Beogradu, Prof. dr Vujadin Vešović, dekan, Fakultet za saobraćaj, komunikacije i logistiku (FSKL) Budva, Isidora Radovanović, MBA of Marketing Communications, Mass Media Digital d.o.o.