Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vesti

 • 20170425_104940_1493131697294_resized.jpg 25. 04. 2017.

  NELT na konferenciji „Kako poslovati sa Podsaharskom Afrikom“

  Robert Jenovai, izvršni direktor NELT Co, prezentacijom je otvorio konferenciju „Kako poslovati sa Podsaharskom Afrikom“ u organizaciji Privredne komore Srbije. Naša kompanija je ujedno bila i jedina kompanija učesnica iz Srbije dok su ostali učesnici bili predstavnici afričkih kompanija i ambasada. 
   
  U fokusu ove konferencije održane 25. aprila, bila je tema razvoja poslovnog potencijala u Africi. Da je u pitanju prosperitetno tržište, pokazuju i rezultati Republičkog zavod...
 • za_telo_vesti.jpg 22. 04. 2017.

  Zaposleni NELT-a učestvovali na 30. Beogradskom maratonu

  Preko 40 članova kompanije NELT učestvovalo je na jubilarnom 30. beogradskom maratonu 22. aprila 2017. Zaposleni su predstavili svoju kompaniju na pravi način, pokazavši podršku sportu i zdravom načinu života.
   
  Događaj je protekao u znaku druženja. U prepoznatljivoj opremi sa NELT-ovim brendovima i u vedrom raspoloženju, zaposleni su istrčali polumaratonsku trku i trku zadovoljstva. 
   
  Ovom prilikom, posetiocima i drugim učesnicima maratona predstavljena je i naša nova lin...
 • MG_3537.jpg 12. 04. 2017.

  ODRŽAN SAFETY DAY 2017

  Manifestacija „Safety day“ održana je treću godinu za redom u NELT Centralnom distributivnom centru u Dobanovcima 12. aprila 2017. Ovom prilikom, 450 zaposlenih okupilo se oko zajedničkog cilja, podizanja bezbednosne kulture zaposlenih u Nelt Grupi.
   
  Ovogodišnji „Safety day“ ostaće upamćen po sadržajnom programu i izuzetnoj angažovanosti učesnika. Kroz praktičan rad, predavanja i vežbe zaposleni su stekli dodatna znanja i realizovali vežbe evakuacije, pružanja prve pomoći, bezbedn...
 • 3_84319.jpg 07. 04. 2017.

  NELT NA „TOP JOB“ SAJMU ZAPOŠLJAVANJA U BEOGRADU

  Do 2000 zainteresovanih kandidata posetilo je naš štand na ovogodišnjem Top Job sajmu zapošljavanja koji se održao 5. i 6. aprila u prostoru „Mikser House“ u Beogradu. 
   
  U prijatnom razgovoru sa svim zainteresovanim kandidatima, predstavili smo poslovanje Nelt grupe, uslove koje kompanije u okviru grupe nude svojim zaposlenima, kao i načine prijave za otvorene pozicije. Posetioci su pokazali primetno interesovanje za radna mesta poput: agent prodaje, aranžer robe, finansijski anal...
 • Plaketa_ekonomskog_fakulteta.jpg 05. 04. 2017.

  PLAKETA EKONOMSKOG FAKULTETA ZA USPEŠNU SARADNJU

  Plaketa za uspešnu saradnju sa Ekonomskim fakultetom uručena je kompaniji Nelt.co na svečanosti 31. marta povodom obeležavanja 80 godina postojanja ovog fakulteta u Beogradu. 
   
  Godinama unazad, Nelt je posvećen povezivanju sa visokoobrazovnim institucijama u zemljama u kojima posluje, kako bi pomogao studentima da što jednostavnije zakorače u poslovni svet i započnu svoje karijere. Ovo priznanje je jedan od pokazatelja da je trud kompanije u ovoj oblasti prepoznat od strane renomi...