Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vesti

 • Presentation1.png 02. 11. 2018.

  Nectar i Nelt partneri u Srbiji

  Kompanije Nectar i Nelt su uspostavile strateško partnerstvo u oblasti upravljanja logističkim procesima, kojim je planirano da Nelt bude logistički servis provajder u delu skladištenja i transporta. Nectar je ovim poslovnim potezom među prvima u Srbiji prešao na sistem korišćenja usluga specijalizovane kompanije u delu logistike. Ovo je jedan od aktuelnih globalnih trendova koji primenjuju različite industrije u cilju fokusa na poslovnu ekspertizu i efikasnije  poslovanje.

  „Nectar je ...

 • DJT6689_BFF.jpg 30. 10. 2018.

  Otvorena fabrika dečije hrane u Dobanovcima

  !--[if gte mso 9] ![endif]--!--[if gte mso 9] Normal 0 21 false false false UZ-CYR JA X-NONE ![endif]--!--[if gte mso 9] ...

 • NEP_808x400_Hvala_na_prihjavama.png 22. 10. 2018.

  Zatvoren konkurs za NEP4

  Konkurs za polaznike četvrtog ciklusa Nelt edukativnog programa je završen i selekcija je u toku.

  Zahvaljujemo se svim zainteresovanima koji su se prijavili sa željom da budu deo jedinstvene edukativne priče koja će ove godine nositi naziv "Druga strana znanja". Pratite nas i dalje i uskoro saznajte ko su ovogodišnji polaznici.

  Nelt edukativni program je nastao 2014. kao inicijativa bazirana na uverenju da važan segment u obrazovanju mladih predstavlja upoznavanje i rad sa isktakn...

 • MG_8470_80139.jpg 15. 10. 2018.

  Interno takmičenje za zaposlene "Veliki okršaj"

  Snage su odmerene na ovogodišnjem Velikom okršaju! Takmičenje,  do sada  poznato kao  "Okršaj viljuškarista" ove godine se odigrao pod drugačijim nazivom i to na dve lokacije – u centru Navak u Subotištu i u CDLC u Dobanovcima.

  Učestvovali su zaposleni iz dostave i međunarodnog transporta, viljuškaristi i skladišni radnici. Odmerili su brzinu, poštovanje propisa o bezbednosti i tačnost.  

  Pored  već dobro poznatih  igara „Kapije“, „Koš“, „Kotur“, „Čunjevi“ i „Kviz pitanje“, takmič...

 • top_100.jpg 10. 10. 2018.

  Nelt u top 100 kompanija Jugoistočne Evrope

  Seenews je  tradicionalno, jedanaestu godinu zaredom,  objavio listu TOP 100 kompanija u Jugoistočnoj Evropi, rangirajući ih po prihodima. Nelt se našao na 68. mestu.

  Pored Nelta, još 11 kompanija iz Srbije je rangirano na ovoj listi:  Elektroprivreda Srbije (EPS),  Naftna Industrija Srbije (NIS), Fijat Krajsler automobili (FCA), Delez, Telekom Srbija,  Merkator, Srbijagas, EPS Distribucija, železara HBIS Grupa Srbija, HIP-Petrohemija i Tigar Tyres. Najveći broj kompanija na listi TOP...