Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vesti

 • 366x500_NELT_Sales_Academy_NEW_Logo.png 16. 08. 2017.

  Nelt otvorio Merchandising školu

  U okviru programa Nelt Sales Akademije, 10. avgusta je svečano otvorena Merchandising škola u Centralnom Distributivnom Centru kompanije Nelt u Dobanovcima. Ovaj jedinstveni Show room predstavlja mesto gde će zaposleni na pozicijama merchandiseri, key account manageri i refileri imati priliku da se usavršavaju, steknu odgovarajuća znanja i praktično ih primene u cilju potpune obuke.

   

  “Otvaranje ovakve škole predstavlja veliku komparativnu prednost naše kompanije u odnosu na  druge...

 • Radovan_Radulovi_izvrsni_direktor_Montenomaksa.JPG 24. 07. 2017.

  Održan prvi javni sastanak zaposlenih u Montenomaks C&L povodom pripajanja ove kompanije Nelt Grupi

  Prvi javni sastanak zaposlenih u kompaniji Montenomaks C&L povodom njenog pripajanja Nelt Grupi održan je 21. jula u sedištu ove kompanije u Danilovgradu pred više od 100 zaposlenih.
   
  Montenomaks C&L je osnovan 1999. godine i broji oko 140 zaposlenih u 12 poslovnica širom Crne Gore, što je, uz saradnju sa 4.000 aktivnih klijenata kompaniji obezbedilo jednu od vodećih pozicija na  ovom tržištu. Montenomaks C&L pruža kompletnu logističku uslugu i nalazi se među liderima u oblasti lo...
 • NL220_Flogoskin_banner_1920x835px_04.jpg 10. 07. 2017.

  Kompanija Nelt predstavlja novi vlastiti brend „FlogoSkin“

  Kompanija Nelt je ove godine lansirala prvi vlastiti brend u okviru Pharmaceuticals divizije pod nazivom FlogoSkin.

  FlogoSkin mast kreirana prema pažljivoj formuli, sadrži sve komponente koje ovaj proizvod čine ujedno brzim i delotvornim. Svoju primenu nalazi kod regulacije upalnih procesa na koži, opekotina, promrzlina, akni, rana, ojeda, dekubitusa… Na tržištu je prepoznatljiv po superiornoj formulaciji sa pantenolom i bez parabena.

  Divizija Nelt Pharmaceuticals godinama predstav...

 • STR_5664.JPG 01. 07. 2017.

  Učešće na trci “Belgrade Business Run” i Noćnom maratonu u Novom Sadu

  Zaposleni u kompaniji Nelt su učestvovali u dve sportske manifestacije koje su održane krajem juna u Beogradu i Novom Sadu.  
   
  Belgrade Business Run trka je prva biznis timska trka na 5km, na kojoj je učestvovalo preko 120 kompanija sa preko 800 učesnika. Ispred kompanije Nelt, 7 timova je dalo svoj doprinos ovoj trci humanitarnog karaktera. Nelt tim ‘Mali žuti u zen fazi’ osvojio je 4. mesto na timskoj  trci. Takođe, zaposleni su učestvovali i na Osmom noćnom maratonu u Novom Sad...
 • IMG_0118.jpg 25. 06. 2017.

  Dečiji dan u Centralnom distributivnom centru Dobanovci

  Tradicionalna junska manifestacija "Dečiji dan" održana je i ove godine za decu zaposlenih u kompaniji Nelt. Ovog puta, događaj je protekao u znaku karnevala i još jednom se pokazao kao idealan način da se mališani upoznaju sa radnim okruženjem svojih roditelja. 
   
  Centar manifestacije je organizovan u dvorištu Neltovog Centralnog distributivnog centra u Dobanovcima. Razigrani karneval činili su mališani, njihovi roditelji i voditelji programa. S obzirom na to da se u okviru kompan...