Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vesti

 • 808z400_808z400_Haccp.jpg 25. 09. 2017.

  Uspešno završena resertifikaciona QMS i nadzorna HACCP provera u Nelt Co

  Resertifikaciona QMS i nadzorna HACCP provera sistema je uspešno završena u kompaniji Nelt Co. Proveru je sprovela vodeća svetska kompanija za sertifikaciju SGS iz Beograda.

  Proverivači su ocenili da su sistemi bezbednosti hrane i menadžmenta kvalitetom pokazali potpunu usaglašenost sa proveravanim standardom i kriterijumima provere. Tokom resertifikacione provere, demonstrirana je potpuna usklađenost procesa razvoja usluge u kompaniji  Nelt Co. sa zahtevima međunarodnog standarda ISO ...

 • Fb_promocija_vizual.png 15. 09. 2017.

  Otvoren konkurs za treći ciklus Nelt edukativnog programa

  Pokrenut je konkurs za učešće u trećem ciklusu NELT edukativnog programa (NEP) namenjenog studentima, koji Nelt realizuje u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB i koji podržava veliki broj fakulteta Beogradskog univerziteta.

  Konkurs za celogodišnji program neformalne edukacije je otvoren do 9. oktobra 2017. godine i putem linka http://bit.ly/2vRj0FS se mogu prijaviti studenti svih privatnih ili državnih fakulteta sa teritorije Srbije koji su stariji od 19 godina.

   

  U okv...

 • 4.JPG 29. 08. 2017.

  NELT obeležio 20 godina Regionalnog Distributivnog Centra u Kraljevu

  Proslava povodom jubileja Regionalnog Distributivnog Centra u Kraljevu održana je 26. avgusta.
  RDC u Kraljevu jedan je od četiri distributivna centra u razvijenoj mreži distribucije kompanije Nelt u Srbiji i ove godine proslavlja dve decenije uspešnog poslovanja.

   

  Na prijemu organizovanom u Turistu, kraljevačkom hotelu sa najdužom tradicijom, prisutne su pozdravili Ranko Sočanac, jedan od vlasnika Nelta i Radovan Terzić, menadžer RDC Kraljevo. Ovom prilikom uručene su jubilarne ...

 • career.jpg 23. 08. 2017.

  Neltu dodeljen status Ovlašćenog privrednog subjekta

  Uprava carine - Carinarnice Beograd, izdala je rešenje po kojem je kompaniji Nelt dodeljen  globalno priznati sertifikat OPS za carinska pojednostavljenja/sigurnost i bezbednost (AEO F). Ovim se Nelt definiše kao pouzdan partner, obzirom da je studioznom proverom utvrđeno da ispunjava specifične kriterijume standarda Svetske carinske organizacije i ekvivalentnih lokalnih standarda bezbednosti lanca nabavke.

   

  “Drago nam je da je Uprava Carina prepoznala i sertifikovala poslovnu izv...

 • 366x500_NELT_Sales_Academy_NEW_Logo.png 16. 08. 2017.

  Nelt otvorio Merchandising školu

  U okviru programa Nelt Sales Akademije, 10. avgusta je svečano otvorena Merchandising škola u Centralnom Distributivnom Centru kompanije Nelt u Dobanovcima. Ovaj jedinstveni Show room predstavlja mesto gde će zaposleni na pozicijama merchandiseri, key account manageri i refileri imati priliku da se usavršavaju, steknu odgovarajuća znanja i praktično ih primene u cilju potpune obuke.

   

  “Otvaranje ovakve škole predstavlja veliku komparativnu prednost naše kompanije u odnosu na  druge...