Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vesti

 • 1oonajvecih.jpg 23. 09. 2019.

  Nelt među “100 najvećih”

  Na gala svečanosti “100 najvećih” koja je održana 20. septembra u Beogradu, dodeljene su nagrade najboljim kompanijama po prihodu, dobiti, broju zaposlenih i izvozu. Pored kompanije Nelt, priznanja su dobile i kompanije NIS, EPS, DIPOS, Porsche Beograd, Gradina, DIS, MOL, Imlek, Industrija mesa Matijević, Clover Srbija, Krupnik, GIM, Knez Petrol, AURA, Coopservice, Gigatronu, Matisu, Nissan Srbija, Lovo promet, Don Don, DTD ribarstvo, Agropromet…
   

  Projekat “100 najvećih” se realizuj...

 • nelt_NEP.png 20. 09. 2019.

  Poziv na konferenciju "Umrežavanjem do promene"

  Prepoznajući potrebu za promenama,  kao odgovor na društvenu, tehnološku i ekološku  realnost, polaznici četvrte generacije Nelt edukativnog programa pozivaju sve zainteresovane na konferenciju "Umrežavanjem do promene".

  Polaznici programa, kao nosioci budućeg razvoja našeg društva dobili su priliku da osmisle, organizuju  i moderiraju otvorene i slobodne diskusije na teme koje su im najviše privukle pažnju: Da li i kako neformalno obrazovanje popunjava pukotine formalnog; Malim ekolo...

 • baner.png 10. 09. 2019.

  Polaznici pete generacije razvojnog programa Dobar start

  Polaznici pete generacije programa Dobar Start pridružili su se kompaniji Nelt. Prijemom 2. septembra, završen je višemesečni proces selekcije. Sedmoro eksternih i internih kandidata: Anđela Sretenović, Anđela Striković, Đorđe Savić, Jovan Obućina, Petar Lužanin, Tina Marinković i Saša Stevanović - postali su Neltovi novi #dobrostartovci.

  Tokom prvog radnog dana, polaznici su se upoznali sa kompanijom i procesima, kako kroz prezentacije, tako i kroz obilazak. Prva faza programa koja p...

 • Deciji_dan_2019_eng.png 04. 09. 2019.

  Dečiji dan u Neltu

  Manifestacija Dečiji dan je i ove godine organizovana za mališane naših zaposlenih! Oko 200 dece naših koleginica i kolega provelo je prvi dan septembra družeći se, zabavljajući i učeći u našem CDLC u Dobanovcima.
   

  Uz animatore iz centra Čigra, naučili su razne koreografije a uz stručnost zaposlenih u Neltu, bezbedno su obišli skladište i izbliza videli viljuškare. Pored toga, poseban utisak su ostavile i kreativne radionice, timske igre i iscrtavanje na licu.
   

  Dečiji dan je...

 • IMG_a20ebb6b7efe7327a32a6d764ca9b000_V.jpg 30. 08. 2019.

  Školski pribor za sve Neltove đake prvake

  Pred ovogodišnji polazak u školu đaka prvaka naših zaposlenih organizovali smo dodelu paketića.

  Zaposlenima na tržištima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije čiji mališani polaze u školu dodeljeni su paketići sa školskim priborom.

   

  Želimo srećan polazak u školu!