Korisnički servis: Registrujte se
2_Baner_1024x260_82076.png

Logističke usluge

Zahvaljujući iskustvu stečenom tokom 25 godina poslovanja, i ekspertizi u upravljanju različitim robnim tokovima, postali smo vodeća kompanija od poverenja, čiji rezultati nastavljaju da pomeraju granice.

Uspostavili smo sistem integrisanih logističkih usluga, od međunarodnog i domaćeg transporta i posredovanja u carinskim procesima, preko skladištenja u različitim temperaturnim uslovima u carinskim i necarinskim skladištima. Pored toga, obavljamo dodatne usluge i aktivnosti pakovanja, ko-pakovanja i obeležavanja u višemilionskim tiražima.

Otvorili smo prvi privatni Intermodalni terminal u Beogradu čime je omogućeno sigurno i ekonomično povezivanje sa jadranskim, grčkim i drugim evropskim lukama. Ostvarena je saradnja sa velikim brodarskim kompanijama – COSCO, CMA CGM i MAERSK, koje su, zahvaljujući odličnoj lokaciji i infrastrukturi, prepoznale Neltov intermodalni terminal kao logističko čvorište Balkana.

Član smo European Food Networka (EFN).

Dodeljen nam je status Ovlašćenog Privrednog Subjekta u Srbiji, čime se pojednostavljuju postupci carinjenja i garantuje sigurnost i bezbednost u lancu nabavke.

Ostvarili smo dugogodišnju, uspešnu saradnju sa najvećim svetskim kompanijama, kao što su P&G, PMI, Dr Oetker, Lactalis, VIP Mobile, Mondelez, Wrigley, Ball Packaging, Samsung Electronics…

 

Kontaktirajte nas:

Tel: +381 11 3779 146, +381 11 2077 340
Mob: +381 64 8474 839

E-mail: lsp@nelt.com

Posetite: neltlsp.com